WDBFs spelare i Distriktsfighten

Vårt egna distrikt – Wästgöta/Dahl – hade fullt manskap i distriktsfighten plus en avbytare. Och även avbytaren fick spela några matcher. Bertil Tunje ”basade” i styrelselaget och Arne Teljer i distriktslaget. Styrelselaget bestod av tre damer och tre herrar: May-Britt Andersson (SKA), Mona Larsson (KIF), Helena Ojala (KIF), Bertil Tunje (SSÖ), Rober Ragnarsson (BON) och Eddy Persson (SSÖ). Distriktslaget bestod av två damer och fyra herrar: Anna-Maria Karlsson (SKA), Siv Svensson (SKA), Lennart Andersson (ÖDE), Arne Teljer (LDÖ), Per-Olof Ahlin (SMB) och Ingemar Johansson (SMB). Avbytare, klar att hoppa in i vilket av de två lagen som behövde hjälp, var Carl-Henrik Svensson (ULC). Mätdomare för dagen var Ivar Wahl (ULC).

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.