Göteborg vann distriktsfighten i Ulricehamn

För andra året arrangerades en distriktsfight för Veteran 55 med MX6 och två lag i varje distrikt – styrelselag och distriktslag. Vid starten förra året var det en fight mellan WDBF och ÖSBF i Jönköping. Entusiasmen bland deltagarna var då så positiv att arrangerande personer fick önskemål om en fortsättning.

36 spelare plus avbytare deltog i årets Distriktsfight i Ulricehamn.

För att utöka detta tillfälle för våra granndistrikt inbjöds Halland och Göteborg/Bohuslän till årets fight, vilka accepterade. Tyvärr fick Halland förhinder strax före fighten men man löste det hela på ett sätt att tre distrikt kunde delta. Nu var det inom Wästgöta/Dahls revir som tävlingen spelades och då i Ulricehamn, där lokala klubben stod för en förstklassig service med boulebanor, kiosk och lunchservering.

En av organisatörerna, Hilbert Björkdahl (HVE) har koll på det mesta.

Naturligtvis skapades det en del oväntat arbete när bara 3 distrikt deltog, men efter ett par matcher var alla på det klara med hur det skulle fungera.

När så lunchen hade avverkats hade man ett kort möte där så positiva uttryck framfördes att man på stående fot beslutade att fortsätta med distriktsfighten även 2012.

Göteborg/Bohuslän åtog sig att undersöka möjligheterna att arrangera tävlingen nästa år, och alla önskade att Halland då får möjlighet att vara med.

Ett av Göteborgslagen funderar på lämplig taktik medans motståndarna kastar klot.

Som en av organisatörerna vill jag tacka alla deltagare för ett positivt bemötande där alla bjöd på sig själva, vilket gav en fin inramning av tävlingen, även om ”någon” vattnade banorna trots att vi höll på att spela. Men när solen sedan tittade fram kommer vi antagligen bara ihåg att vi hade haft en trevlig dag och fått många nya goa kontakter!

Distriktsfight resultat 2011

Det här inlägget postades i Nyheter, Tävlingsrapporter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.