Grundkurs i boule 10 dec i Hökerum

Lördagen den 10 december arrangerar jag en grundkurs i boule. Den kommer att innehålla val av klot, goda råd om hur man kastar kloten – både lägg och skytte – samt de viktigaste reglerna vid boulespel. Kommer även att vidröra hur viktig den mentala biten är i vår sport. Deltagarna får praktiskt träna på de olika momenten och deltagarantalet är maximerat till 16 spelare, så att det bara blir 2 på varje bana. Eftersom kursen – som skulle pågå mellan kl 9.30-12.30 redan är full så öppnas för ytterligare en kurs kl 13-16. För att köra en kurs fordras det minst 12 deltagare. Läs mera på inbjudan!

Klicka här för att se inbjudan!

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.