Brandalarm i Borås boulehall

Mitt under BT-cupen började brandlarmet ljuda i boulehallen. Till en början fortsatte alla med sitt boulespelande och det var inte förrän domaren gav besked att avbryta och snabbt ta sig ur byggnaden som vi tog oss ut. Detta gick mycket lugnt tillväga och man använde bara den ordinarie utgången, vilket tog lite tid. Orsaken till att man fortsatte spela och sedan lugnt tog sig ut, var väl att ingen märke av någon rök. Vad som tog tid innan vi kunde återgå till spelet var att räddningstjänsten fick leta ganska länge i manualer och bruksanvisningar efter anvisningar om hur man stängde av larmet.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.