Månadsalmanackan 2012 justerad

En uppmärksam boulespelare har tacksamt meddelat ett fel i min Månadsalmanacka för 2012. Trots att jag länge har haft klart för mig att SM går vecka 29 nästa år, så hamnade uppgiften i alla fall på vecka 30. Nu är detta justerat och man kan hämta almanackan nedan. Däremot har jag inte klart för mig hur programmet kommer att se ut under SM 2012, med tanke på att mix-trippelklasserna kördes på prov i år, och det är inte känt för mig hur det blir 2012. Så almanackan anger söndag-lördag som det var i årets SM.

Jag tackar Sirkka Petersen för informationen och önskar henne – och alla andra vänner – ett Riktigt Gott Nytt Boule-År!

Justerad månadsalmanacka 2012

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.