9:a i Jönköpings Nyårscup

I’stan Boule arrangerade sin traditionella Nyårscup under mellandagarna. Tillsammans med Jan-Åke Brandt deltog vi i V55d som spelades den 27 december, med 37 lag. Det var gruppspel – 10 grupper – där 1:an och 2:an gick till A-slutspel. I vår grupp ingick lag från Götaströms BK, Gränna och I’stan Boule. Vi började mot hemmalaget och fick problem med spelet. Tror inte att Jan-Åke och jag spelat någon tävling ihop tidigare. När vi trodde att matchen var förlorad – vid ställningen 5-12 – vände det helt plötsligt och till slut hade vi vunnit med 13-12. Nästa match var mot Gränna med bl.a Göran Ivarsson. Här hade jag räknat med en riktigt tuff uppgift, men det gick vägen genom seger med 13-6. Nu var både Götaström och vi klara för A-slutspel så en förlust mot dom med 6-13 gjorde kanske inte så mycket. Men den skrala klotdiffen innebar dock att vi fick spela en utjämningsmatch mot ett hemmalag, som vi fixade med vårt för dagen bästa spel. I 1/8-finalen åkte vi på en stor förlust – fick möta Sandsbrolaget med Keld och Rudolf, vilka i sin tur gick ända till final för att avsluta på andraplatsen. Alltså ingen skam att förlora mot dessa duktiga spelare, när dom lyckades med det mesta.

Resultat från Nyårscupen V55d 2011

 

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.