Kinds Boulesällskap vann InneKnallen 2011-12

För sista gången i Hökerums boulehall har man haft slutspel i vinterns träningsserie. 32 lag har växelvis kämpat under 14 tisdagskvällar för att avsluta två heldagar. De 16 bäst spelade A-slutspel och övriga 16 ett B-slutspel. Och det blev ett av de mest underhållande slutspelsmatcherna på länge, eller vad sägs om finalen i B-slutspelet som man trodde slutade 2-2 och +1 i klotdiff till Ödenäs. Vid kontrollräkning visade det sig vara 2-2 och 0 i klotdiff. Lagen kallades åter upp på banan för att med ett klot per spelare få till ett särspel. Nu vann Ödenäs med ett klotdiff.

B-slutspelets segrare, Ödenäs IF, fr.v Göran Pettersson, Asta Svenberg, Kenneth Arvidsson, Eva Gustavsson och Detlef Schultz.

A-slutspelets final var så jämn att man spelade i stort sett i två timmar. Hela tiden växlade ledningen mellan finallagen, Borås Petanque och Kinds Boulesällskap. Inför en stor publik som verkligen fick underhållning av hög klass kunde Kindsspelarna från Svenljunga vinna med 2-2 och +1 i klotdiff. Boråsarna har de senaste åren varit suveräna och vunnit både InneKnallen och under sommaren Knalleserien där ca 50 lag brukar delta.

Kinds segrande lag i InneKnallen 2011-2012, fr.v Jarl Abrahamsson, Gull-Britt Svahn, Kerstin Svahn och Allan Hermburg.
Se resultat från båda slutspelen under ”InneKnallen” i kategorier.
Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.