Arbetet för ny boulehall har startat

Ett första möte har hållits med en grupp som ska arbeta för att få till stånd en boulehall i kommunen. Man träffades på Café Oasen och kallade var medlemmar från de båda bouleklubbarna Ulricehamns IF och Hökerums Boule som är anslutna till Svenska Bouleförbundet, Grönahögs Bouleklubb samt från pensionärsorganisationerna PRO Ulricehamn, SPF Bogesund och SPF Hökerum. Tyvärr fick representanterna från Grönahög giltigt förhinder, men har meddelat att de ställer upp i Referensgruppen och i Arbetsgruppen.

Mötet bildade en referensgrupp med representanter från nämnda föreningar/organisationer som ska bistå den arbetsgrupp som sköter kontakten med kommun och ev fastighetsägare. Arbetsgruppen kan därför kalla referensgruppen när man vill ha råd för beslut i olika förslag som kan framkomma. Ur denna grupp valdes sedan enhälligt en Arbetsgrupp som kom att bestå av Ture Andersson (Grönahögs Bouleklubb), Eddy Persson (SPF Hökerum), Gun Rönn (Hökerums Boule), Rose-Marie Svensson (UIF Boule) och Ivar Wahl (UIF Boule). Som ersättare valdes Egon Andersson (PRO Ulricehamn).

Bb

Mötesdeltagarna på Café Oasen, fr.v: Rose-Marie Svensson (UIF), Bengt Lidh (SPF Ulricehamn), Ebbe Rönn (Hökerums Boule), Bengt Asp (SPF Hökerum), Jan Lundh (SPF Hökerum), Lars Kindberg (UIF), Egon Andersson (PRO U-hamn), John Svensson (PRO Ulricehamn), Rolf Andersson (UIF), Gun Rönn (Hökerums Boule), Ove Gustafson (SPF Ulricehamn), bakom kameran Eddy Persson (SPF Hökerum).

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.