Dalsjöfors klubbmästare i mixdubbel 2012

Dalsjöfors arrangerade KM i mixdubbel söndagen den 18 mars i Hökerumshallen. 11 lag kom till start och man spelade 3 omgångar monrad där de 8 bästa spelade slutspel i cupform. De övriga 3 lagen spelade ”alla möter alla” i en form av B-slutspel. Klubben bjöd på fika och det var trivsamt med många spännande matcher.

Denna dag kunde Lisbeth vara med och hon spelade så bra att jag själv fick bära rollen som statist när vi ”ångade på” under dagen. När det bara var 11 lag så riskerade man att få möta samma lag vid två av de tre monradmatcherna. Och så blev det för oss. Fick redan i första matchen möta min partner från fredagens tävling – Janne Ahlberg och hans fru Christina. Jag är tydligen svårstartad på morgonen och Ahlbergs spelade bra, vilket gav dom seger med 10-9. Andra matchen fick vi Åke Wiktorsson och Ingrid Pernama som motståndare och då funkade det bättre – vi vann med 13-2. Och då blev ödet sådant att vi åter fick möta Ahlbergs – och då fick vi revansch med samma siffror som vid förlusten i första, nämligen seger med 10-9. Detta innebar att vi spelade A-slutspel och åter var ödet framme och gav oss Ahlbergs som motståndare i kvartsfinalen. Lisbeth storspelade och jag gjorde vad jag kunde för att bistå med ett och annat skott. Seger med 13-6 och vi fick spela semifinal. Får väl sluta att åberopa ödet hela tiden, men nu stod åter Åke och Ingrid för motståndet och kanske hade vi ett psykologiskt övertag efter förra mötet för nu blev det seger med 13-0. I finalen fick vi ett ”nytt” lag att möta: Kerstin Lindblom och Hasse Boman. Den senare hade jag mött i en final i singel-KM 2011 så han var säkert revanschsugen. Men Lisbeths spel banade åter för en seger och vi blev klubbmästare 2012 i mixdubbel. Finalsegern skrevs till 13-8, och trots att Lindblom/Boman var populära hos den närvarande publiken så får Hasse vänta på sin revansch. Att den kommer är jag fullt övertygad om! I match om tredje pris vann Birgitta och Tommy Skog och på fjärde plats kom Åke och Ingrid.

T.v. klubbmästarna Eddy och Lisbeth och t.h. silvermedaljörerna Kerstin och Hasse.

Det här inlägget postades i Tävlingsrapporter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dalsjöfors klubbmästare i mixdubbel 2012

  1. Qraze skriver:

    Grattis! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.