Förslag på ny boulehall i Ulricehamn

Som ett alternativ till det medborgarförslag jag skickat till kommunen har jag tagit fram förslag på en helt nybyggd hall. Medborgarförslaget – som jag visat här på hemsidan tidigare – var ju i en tom industrilokal med plats för 8 banor. Mitt alternativ är på 10 banor och med den viktiga sociala delen – fikaplats och sanitära anläggningar – centralt i hallen.

 Boulehall med 10 banor

Eftersom det kan bli en mycket attraktiv hall, om man får kommunens ekonomiska hjälp, så det inte blir för hög användaravgift, kanske en hall med 12 banor vore intelligent, redan från början. Då var det ganska lätt att ”bara” bygga på med två banor. Fortfarande med den viktiga sociala delen i centrum.

Boulehall med 12 banor

Men oavsett var och hur vi kan få en hall till vintern, så betyder en ersättning för Hökerums boulehall oerhört mycket för väldigt många människor – unga som äldre, kvinnor som män, erfarna som nybörjare, för tävlandets skull och för den sociala gemenskapens skull. Vi håller tummarna!

 

Det här inlägget postades i Nyheter, Tävlingsrapporter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.