Sansjö klara för div 2 även nästa år!

Sansjös premiärår i förbundsseriens div 2 västra blev ett lyckat spelår. Höstomgången spelades hos Bonbon i Skövde och dit hade Sansjö med sig 5 poäng och en bra fjärdeplats. Nu gällde det att hålla Landvetter och Lindome 2 bakom sig så man kunde undvika att behöva kvala i september för att hålla sig kvar. Vi hade 9 spelare med oss som bemannade Lag 1 och Lag 2 med en avbytare i varje lag samt en reserv. I lag 1 spelade Gunhild Carlén, Hans Johansson och Eddy Persson nästintill alla matcherna. I lag 2 skiftade man bemanningen för att prova bästa sammansättning, när det inte gick precis som man önskade. Och under lördagens tre klubbmöten (6 matcher) gick lag 1 bäst med 4 matchvinster och lag 2 fick 1 matchvinst. På söndagen hade man 2 klubbmöten (4 matcher) och då var lag 2 framgångsrikast med 3 vinster mot lag 1 som tog 2 matcher. Summan av helgen blev att man förlorade ingen match med 0-4 utan förlustmatchen mot Bonbon blev 1-3, sedan fick man 3 oavgjorda (mot Boule Bangers, Lindome 2 och Landvetter). Segern kom i ett mycket viktigt skede – söndag morgon mot DE La Boule. Landvetter hade på lördagen tagit 4 poäng mot Sansjö som bara tog 2 poäng första dagen. Därmed låg Landvetter bara 1 poäng efter oss vilket kunde bli en nervig sista match då vi skulle möta Landvetter. Då tog vi oss an DE La Boule genom att vinna med 13-4 och 13-7 och då säkrades 1 poäng. Men det gick ännu bättre då lag 2 även vann sin andra med 13-6 och Landvetter som fått stryk av Bonbon kunde nu inte komma ikapp oss. Så det sista mötet blev därför lite avslaget och vi laborerade lite i båda lagen för att testa olika lagsammansättningar.

Hela Sansjömanskapet samlade när det stod klart att man fixat nytt kontrakt: Fr.v Bengt-Åke Andersson, Lars-Åke Nilsson, Lars-Gunnar Andersson, Gunhild Carlén, Arne Efraimsson, Gerd Sandin, Lars-Olov Ahlberg, Hans Johansson och Eddy Persson.

Det var 9 mycket nöjda SSÖ-spelare som hade gett allt och lyckats med sitt mål – att spela i div 2 öppen även 2013. Utan att behöva kvala en helg i september.

Se sluttabellen för div 2 västra här!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.