Månadsmöte hos SPF Hökerum

Höstupptakten hos SPF Hökerum blev inte riktigt som det var tänkt. Ordföranden var förhindrad och dito vice påminde om talesättet att ”en olycka kommer sällan ensam”. Detta stämde väl in på höstens första möte för även den som skulle stå för underhållningen fick förhinder. Fattas bara att strömmen går när vi istället får titta på ett bildspel från föreningens olika utflykter under en tid tillbaka. Men så illa blev det inte utan Gun Rönn och Anders Nyström hade sammanställt ett gediget bildspel som dom presenterade för mötesdeltagarna. Bl.a visades utflykt till ”Alf i Härna”s Justingsberg i våras, en tidigare Dalslandsresa, besök med tågresan Anten-Gräfsnäs m.m.

Efter kaffeservering var det dags för mötesförhandlingarna och kassören Bengt Asp meddelade, sin vana trogen, att föreningens ekonomi var stabil. Anita Lundh berättade från studieledarkonferensen och medlemmarna fick sedan förfrågan att ingå i föreningens lag i det kommande Veteranvetarna som hålls i Hökerum den 2 oktober. Föreningen ska även vara med i Hembygdsföreningens frågesporttävling den 25 oktober.

Boulespelet kommer att bedrivas utomhus längre än vanligt i höst då man inte längre har en boulehall att tillgå. En ”boule-grupp” kommer att arbeta för att lösa problemet på något sätt, genom att söka tider i någon hall på annan ort.

Falkenbergs-revyn blir även den kommande vintern ett resmål och Bengt Asp har bokat ett antal biljetter till den 22 februari. Senast den 3 december måste man anmäla sig till Bengt om man vill åka med.

Vidare uppmanades medlemmarna att se UTs ”Kopplingen” varje tisdag.

Mötet avslutades genom att mötets ordf tackade för visat intresse och man sjöng nationalsången som leddes av Gun Rönn.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.