Antal anmälda lag till InneKnallen

Fredag den 21 sept kl 09.00 hade 32 lag anmält sig. Alltså är det nu fullt när inbjudan varit ute ca 5 dygn. Men vi har måndag den 24 sept 3 lag på kö, och skulle det finnas intresse att utöka serien med minst 8 lag så kan vi köra ett C-slutspel med 8 lag. Så intresserade – hör av er mycket snart, innan vi går vidare med lottning och annat administrativt arbete! 

Förra året deltog 13 olika föreningar, i år är det 12. Tranemo och Ödenäs har utgått och Skene har tillkommit.

Betr min internetuppkoppling finns det vissa chanser att det kommer att fungera sporadiskt under de ca 4 veckorna. Och i så fall är chanserna störst på kvällar och helger. Men skicka inga viktiga meddelanden då det kan strula…

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.