Klart för InneKnallen 12/13 – i Borås Boulecenter!

InneKnallen 2012-13 kommer att arrangeras på samma villkor som de gångna 14 åren, bortsett från att serien kommer att spelas i Borås istället för Hökerum. Pga sent OK med sanktion och oklarheter med boulehall/boulebanor så blir det ett senare spel än vanligt. Vi spelar bara 3 omgångar i höst och således 4 omgångar + slutspel efter nyår. Högre banhyror gör dock att deltagaravgiften blivit höjd, men man får se att det ändå bara hamnar på 31:25 per spelare och omgång. En ganska vanligt avgift för olika seriespel i Boråshallen.

Vi spelar, liksom i Hökerum, på 8 banor och i 2 grupper. Alltså max 32 lag. Först till kvarn gäller…

Se här hela inbjudan till InneKnallen!

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.