Femma i jämn Falkenbergstävling

Superjämn sluttabell när FFP i Falkenberg arrangerade Falkenbergsträffen den 14 oktober. 52 lag kom till start och man spelade i klassen V65 dubbel. Tillsammans med Hans Johansson åkte vi till Falkenbergs trevliga boulehall och hade väl förhoppningar om att kunna prestera bra matcher. Och det gick bra – bättre än väntat. Vi var ju ovana vid banorna, då vi bara besöker Falkenberg några gånger om året. Man spelade 5 omgångar monrad och sedan var det slut. Vi fick tyvärr genomlida en förlust med knappa siffrorna 11-13. Detta innebar 4 vinster och +22 i kvot. Ser man på resultatlistan blev vi ”bara” 5:a med detta, men med exakt samma siffror som 4:an och bara 1 klotdiff sämre än 3:an. Vi i WDBF och kanske i synnerhet i Sjuhärad så blir ”Egna poäng” avgörande vid för övrigt lika siffror. I Halland kör man med att ställningen i omgången före slutomgången avgör. Men vi var nöjda att få pris när det var så jämnt…

Se den jämna sluttabellen här!

 

Det här inlägget postades i Nyheter, Tävlingsrapporter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.