En boulevän har gått ur tiden

Den 23 december avled Rune Persson, Ulricehamn, efter en tids sjukdom. Jag lärde känna Rune redan i unga år, då jag mötte honom på fotbollsplanerna, eftersom Rune var fotbollsdomare. Inom boulen så vill jag minnas att han spelade med Ulricehamns IFs boule (ULC) så länge jag har spelat. Rune var lite speciell som lagspelare men ju mer man lärde känna honom förstod man att han gärna ville diskutera uppkomna situationer och annat inom boulen. Man kunde se Rune ha en allvarlig diskussion med någon, men när han sedan vände bort ansiktet såg man ett leende som förkunnade att han tyckte det var roligt med en diskussion, även om han skulle haft fel.

Jag fick med tiden alltmer lära känna Rune och bl.a tillsammans med hans son Thomas spelade vi i UT-boulen några gånger. Alltid med glimten i ögat. När jag kommer till Ulricehamn nästa gång och ser alla gul-svarta boulespelare kommer jag att sakna Runes närvaro. Rune blev 80 år.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.