Ytterligare boulevänner har lämnat oss

En av Dalsjöfors stora profiler på boulebanan, ända från det sporten tog sin början i bygden, Sven-Ola Thorin, har efter en lång tids sjukdom lämnat oss. Med stöd av frun Stina spelade dom många år trots Sven-Olas sjukdom. Sven-Ola har också betytt mycket för mig personligen när det gäller boulespelandet. Han gav mig en gång en så fin komplimang om mitt boulespelande, att jag än idag tar fram hans ord när det är lite motigt. Och det hälper mig fortfarande. Sven-Ola blev 85 år och lämnar ett tomrum efter sig, både som människa och boulespelare.

Kronängs IF har också mist en spelare, nämligen Inga Halvarsson. Ett besked som kom helt plötsligt men Inga hann under sin relativt korta tid som boulespelare göra sig känd som en trevlig bekantskap inom vår sport i bygden. Inga rycktes bort i början av sin tid som pensionär, endast 67 år.

Vid InneKnallens spel den 15 januari höll man en tyst stund till minne av våra tre bortgångna boulekamrater.

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.