UT-boulen: Otrolig upphämtning nära ge totalsegern!

Årets UT-boulen som Ulricehamns IFs boulesektion arrangerade tillsammans med UT (Ulricehamns Tidning) har blivit en tradition. Jag tror att jag varit med samtliga gånger som den har arrangerats, men jag tror inte jag varit med och vunnit någon gång. Men i år var det jäkligt nära. Tillsammans med paret Birgit Setterberg och Bosse Ernvid bildade vi laget ”Lillens vänner” och startade samtliga matcher med att hamna i underläge. Men vi kom snabbt ikapp och fick följande resultat de första tre matcherna: 13-4, 13-6 och 13-6. Fjärde matchen spelades på en mjukare bana som det tog tid för oss att komma underfund med. Hade underläge 3-12 när vårt tidigare säkra spel åter började fungera. När Bosse vid ställningen 11-12 och med matchens absolut sista klot flyttade lillen ett par centimeter gav detta oss 2 poäng och upphämtningen var ett faktum. Vi fick alltså 4 segrar (8 poäng) och +24 i diff. Segrarlaget, som brukar vinna tävlingen, hade också 4 segrar (8 poäng) och +25 i diff. Så nästa år kanske det är dags att nå ända fram. Tävlingen var en verkligt bra propaganda för boulen – många unga blandade med medelålders och äldre…

Det här inlägget postades i Nyheter, Tävlingsrapporter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.