Spännande final gav Hökerumslag segern i STT-cupen

Tranemo Boule arrangerade traditionsenligt sin STT-cup i samarbete med just STT (Svenljunga-Tranemo Tidning). Årets upplaga samlade 90 lag vilka tycktes trivas bättre och bättre ju längre fram på dagen man kom, då solen började värma alltmer. Tävlingen spelades i klassen Öppen dubbel och man spelade 5 omgångar monrad utan slutspel. När det var dags att spela den sista omgången låg lag ÅRE/KIF (Bertil R/Östen R) på första plats med 4 segrar liksom lag HÖK (Anita o Egon E) på andra plats med samma diff men en (1) mindre egna poäng. HÖK-arna låg under med 0-8 när jag besökte bana 1, men när jag en stund senare kom tillbaka var ställningen 9-8. Detta följdes av otroligt bra spela från båda lagen och när tiden var slut och man spelade sista omgången stod det 10-10. Östen började och lägga vid sidan men kontakt med lillen. Då trodde man att det var ett vinnarlägg, men Egon sköt och bytte plats med Östens klot. Nu var det upp till Bertil att fixa övertaget som HÖK-arna fått, men tyvärr gick hans skott vid sidan om och HÖK-arna vann hela STT-cupen.

 

Pristagarna i STT-cupen 2013: fr.v Anita och Egon Ekunger, tvåan

Pristagarna i STT-cupen 2013: fr.v Anita och Egon Ekunger, tvåan Karin Nilsson och Ove Einarsson samt trean Eivor Johansson och Morgan Bergling.

 Tillsammans med Göran Carlén ansvarade vi för sekretariat och huvuddomaruppgiften och vi var nöjda efter dagens arbete eftersom vi fick motta flera lovord från arrangörer och spelare. Nedan kan du se hela resultatlistan.

Hela resultatlistan ser du här!

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.