Vinnare av årets RANA-cup i Tråvad

Tråvads Bouleklubb arrangerade sin traditionella sommartävling ”RANA-cupen” den 26 juni. Tyvärr kom det bara 13 lag till spel och SMHI varnade för stora vattenmängder i kraftiga regnskurar vilket säkert inte lockade till några efteranmälningar. Men vädret var riktigt drägligt hela förmiddagen med bara lättare skurar då och då. Efter lunchuppehållet, och med 2 matcher kvar att spela, blev regnet riktigt ihållande och då stod inte ens mina regnkläder emot.

Pristagarna i årets RANA-cup: sittande segrarna från Sansjö, Göran och Gunhild Carlén, Eddy Persson, stående t.v. BONs lag på andraplatsen, Leif Johansson, Kurt Andersson, Dorothy Johansson, t.h. på tredje plats Inger Vestin SSÖ, Lars-Erik Fritioff och Salme Carlén från BBC.

Spelmässigt gick det bra för oss – vanan trogen startade vi flera matcher med att ligga under, men stred tappert och vann de 4 första matcherna. I sista omgången fick vi möta BONs lag och kunde flera gånger avgjort men antagligen tog skärpan slut och BON kunde vinna med 11-10. Tack vare lite bättre klotdiff vann vi tävlingen i alla fall. Så här en vecka senare har kläderna torkat (från ytterplagg i form av regnkläder till innersta T-shirt och kalsonger).

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.