33 lag i Hökerums KickUp veterancup

Hökerum Boule arrangerade sin sommartävling den 3 juli, i år med namnet KickUp veterancup. Man spelade 5 omg monrad med slutspel för de 6 bästa lagen efter monrad-spelet. Klassen var V65MXt och man spelade på sin vackert belägna spelbana ViskaBoulePlatsen. Jag spelade även i år med Gunhild Carlén och Hans Johansson och det började väldigt bra. Men det hettade till i 4:e matchen då vi mötte Hökerumslaget med Gun och Ebbe samt Ronnie. Matchen fick avgöras med skiljespel med ett klot per spelare. En otroligt bra skiljeomgång, där varje klot hela tiden blev bästa klot, vilket innebar att Gunhild la sista klotet som gav matchseger. En sämre match mot starka Kronäng gjorde att vi fick spela match om 3-4 pris mot SSÖ-laget med Ahlberg och 2x Tunje. Hade en stabil ledning då vi plötsligt släppte till en sexa, vilket vi inte reste oss ifrån. Fyra av 33 lag är ändå fullt godkänt.

Pristagarna i årets KickUp veterancup.

Pristagarna i årets KickUp veterancup.

Se resultat från tävlingen här!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.