Lyckat när Sten Sture Mixen spelades i Ulricehamn

Ulricehamns IFs boulesektion arrangerade för 13:e året sin populära mixtävling Sten Sture Mixen. Det var två klasser – öppen och veteran 65 – som avverkades i strålande solsken på Lassalyckans sportanläggning. Veteranklassen var störst med hela 56 lag som spelade 5 omgångar monrad följt av slutspel för de 8 bästa. Öppenklassen fick tyvärr bara 12 lag och dessa spelade gruppspel följt av sedvanligt slutspel med utslagning. När anmälningstiden gick ut på måndagen hade man bara 10 lag i öppna klassen så Ulricehamnarna ringde ihop två lag för att få 12 lag till spel. Ett av de lag som då ställde upp var Dinne Svensson och Ingrid Hohlfält och Ingrid som inte hade licens fick den dagen före tävlingen. Dinne och Ingrid (79) blev en fullträff i öppna klassen då man gick vidare till slutspel som bästa 3:a och sedan gick på utan respekt för många yngre spelare och vann tävlingen. En eloge till Dinne och Ingrid samt Anna-Greta Claesson och Gustaf Linder som ställde upp så tävlingen fick förutsättningar som gjorde den så lyckad.

Veteranklassen vanns av långväga gästerna från Hedemoratrakten, Birgit och Åke Vestman (PAN) som vann finalen mot Hökerums Gun och Ebbe Rönn.

Pristagarna i Öppenklassen, fr.v 3) Anita och Egon Ekunger HÖK, 2) Anna Karin och Lars Lilieqvist RPC, 1) Dinne Svensson och Ingrid Hohlfält ULC, 4) Anita och Kjell-Arne Green HJO.

Pristagarna i Öppenklassen, fr.v 3) Anita och Egon Ekunger HÖK, 2) Anna Karin och Lars Lilieqvist RPC, 1) Dinne Svensson och Ingrid Hohlfält ULC, 4) Anita och Kjell-Arne Green HJO.

Samtliga pristagare i Veteranklassen med segrarna Åke och Birgit Vestman längst till höger.

 

Resultat från båda klasserna!

Se hela veteranklassens resultat!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.