Ulricehamns boulehall klar 1 november?

Ett år försenat ser det nu ut att man kan spela boule den 1 november i Ulricehamns boulehall. En sällsynt nattviol och en liten bäck förhindrade att invigningen kunde ske redan 1 november 2012, då länsstyrelsen måste godkänna flytt och åtgärder. Enligt färska uppgifter så har arbetet avancerat och nu är golv runt och kring banorna plattbelagda och toaletterna under installation.

Boulehallen ligger i direkt anslutning till utomhusbanorna och UIF-stugan.

Boulehallen ligger i direkt anslutning till utomhusbanorna och UIF-stugan.

Ulricehamns IFs boulesektion kommer att arrangera en premiärtävling som är sanktionerad av Sv Bouleförbundet genom WDBF torsdagen den 12 december. Det är Sparbankscupen med klassen V65MXd där man hoppas få fullt på hallens 10 banor.

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.