Tråkigt för er som missade Ådalens Café

Lördagen den 12 oktober hade Ådalens Café i Nitta ordnat RÄKAFTON med underhållning. Ja, för er som inte känner till Ådalens Café & Present så är det en fd syfabrik som så omsorgsfullt gjorts om till ett café som ger en känslan av nostalgi, mysighet och trivsel kompletterat med goda cafévaror och där kaffet serveras i ”mormors” gamla goda kaffekoppar.

Ådalens Café

Ett nytt grepp av innehavarna var att ordna en räkfton med underhållning. Första kvällen stod en av bygdens kända sångare och musiker Gunnar Carlberg från Dalums Vång. Med en röst som fick alla att tro att det var Jim Reeves eller Elvis Presley själva som stod för sången. Och maten var inte sämre – en mysig trälåda var fylld med räkor, västerbottenpaj, bröd, ost, sallad och dressingar och om man önskade kunda man komplettera med kaffe och kaka.

Gunnar Carlberg

Gunnar Carlberg

Själv trodde jag på fullt hus när någon arrangerar ett så lockande arrangemang som cafét i Nitta gjorde. Det fanns plats för 100 personer, men tyvärr kunde jag bara räkna till ett drygt 30-tal. En anledning kunde ju vara lite för klen marknadsföring, och till nästa lördag kör dom åter en räkafton med underhållning – denna gång med dansbandsmusik som underhållning. Sång av Lars Waldefeldt från Magnus Kvintett – musik Sören Eklund. Missa inte detta – lördag kl 17.

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.