Hökerum Boule’s julfest i mysig julmiljö

Ett nytt upplägg för bouleklubbens julfest med julbord provades i år. Det mysiga Ådalens Café & Present i Nitta samlade 30 medlemmar som fick smaka olika traditionella julrätter, såväl kalla som varma. Lokalen var pyntad så jullikt och gav verkligen känsla av den kommande storhelgen. Att vädrets makter dessutom berikat oss med den vita varan gjorde sammankomsten ännu bättre. Eftersom det var första gången dom fixat ett julbord på cafét hade vi stort sett allt för oss själva.

Boulespelande HÖK-ar på mysig julfest hos Ådalens Café i Nitta.

Boulespelande HÖK-ar på mysig julfest hos Ådalens Café i Nitta.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.