SPF Hökerum har haft avslutning i mattcurling

Det har nästan blivit en tradition att när SPF-arna i Hökerum avslutar säsongens mattcurling gör man det med en klubbmatch mot Rångedalas SPF-are. Intresset är stort från båda föreningarna och Hökerum hade med sig 18 spelare till 6 lag.

Snart dags för spelstart vid höstomgångens klubbmatch mot Rångedala.

Snart dags för spelstart vid höstomgångens klubbmatch mot Rångedala.

Vid våravslutningen hängde Hökerum med bra men Rångedala var denna gång oss övermäktiga. Vi förstod ganska fort att vårt mål fick bli att inte motståndarna skulle få dubbelt så många matchvinster som oss i Hökerum. Och vi lyckades! Vi fick 22 matchvinster och Rångedala ”bara” 42! Resultatet visar dock inte hur trevligt vi hade och vilken go stämning vi alltid har på våra avslutningar. Och dessutom får vi en sådan kanonfin service under säsongerna av ansvariga i Rångedala, inte minst Gunnar Johansson, som vi är oerhört tacksamma att ha till vår hjälp.

Extra festligt vid hsötens avslutning - jultallrik i cafét med båda föreningarna samlade.

Extra festligt vid höstens avslutning – jultallrik i cafét med båda föreningarna samlade.

Höstens avslutning blev lite extra festligt. Det blev en julavslutning med en välsmakande jultallrik med julmust följt av kaffe och pepparkaka. Så nu ser vi fram mot den 8 januari då vi åter får börja träna med curlingstenarna…

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.