Förbättrad upplysning i SBFs tävlingskalender

Jag har länge funderat på uppgifterna i tävlingskalendern som finns på www.sbfonline.se och för några år sedan fick jag gehör för tidsuppgiften för en tävling. Att det bör vara tiden då man senast måste anmäla sig på tävlingsdagen. Alltså Anmälan om ankomst senast. När jag nu funderat på upplysningen om Slutspel så tyckte jag att det inte ska stå Annan om man inte har något slutspel alls. Ex.vis om man spelar 5 omg monrad och det sedan är slut. Så jag bad kansliet vidarebefordra mina tankar till Fredrik Dahlén – skapare och administratör av sbfonline.se. Bara några timmar efter mitt mail till kansliet fick jag besked att det är tillagt ”inget” som ett val till uppgiften om slutspel.  Därmed får man en tydligare information av stort värde då man anmäler sig till en tävling.

Se nya alternativet under ”Slutspel”

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.