Hökerumslag vann Åsundaslaget den 17 januari

Ulricehamns IFs boule arrangerade fredagen den 17 januari sin tävling ”Åsundaslaget”. Man spelade i klassen V60d och upplägget var 5 omgångar monrad utan slutspel. Det var länge fullt antal lag på sbfonline.se men dagen före tävlingen fick dom återbud från 4 lag! Det fanns då ett lag på reservplats som tackade ja för att delta. Dessutom hade ULC själva ett lag ”i kulisserna” i händelse det skulle bli ojämnt antal lag – vilket det nu blev. Så 38 lag kämpade om segern, där bara ett lag kunde få 5 segrar. Jag själv spelade med ULCs Ivar Wahl (premiär) samtidigt som jag skötte sekretariatet med bistånd från Ivar. Vid lottningen valde datorn att vi i första matchen skulle möta ett i mina ögon favoritlag, nämligen Kenneth och Birgitta från Varberg. Någon frågade hur jag kunde lotta så när det gällde mitt eget lag, men jag svarade att någon annan tanke har aldrig funnits när jag lottar. Svarade att ”Gud ser mig”, trots att jag inte är känd för att vara direkt religiös. Men det gick bra – nästan ända till seger. Vi hade 10-12 och två klot inne samt var sitt klot kvar att kasta. Men det ville sig inte och Varbergslaget kunde vinna med 13-12. 

Hökerumsspelarna Per-Ola Eliasson och Egon Ekunger mottar förstapriset av ULC:s Inrene Försth.

Hökerumsspelarna Per-Ola Eliasson och Egon Ekunger mottar förstapriset av ULC:s Irene Försth.

Ett lag som det gick väldigt bra för var Hökerumslaget med Per-Ola Eliasson och Egon Ekunder som krossade alla lag dom mötte. Ja ja, krossade var kanske lite överdrivet i vissa matcher, men dom var det enda laget med 5 vinster när dammet lagt sig och det var dags för prisutdelning. Starkt gjort, och ett stort grattis till segern. Se hela resultatlistan nedan.

Nästa tävling i Ulricehamns nya boulehall är torsdagen den 13 februari då man arrangerar Sparbankscupen. Se inbjudan nedan.

Se hela resultatlistan från Åsundaslaget här!

Se inbjudan till Sparbankscupen den 13 febr här!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.