Årsmöte hos SPF Hökerum

SPF Hökerum hade onsdagen den 5 februari årsmöte i Hökerums missionskyrka. Ordf Bengt Asp hälsade medlemmarna välkomna varefter Jan Lund höll parentation över en nyss avliden medlem. Lennart Lövgren och Anita Lundh valdes till mötets ordf resp sekr. Efter föredragande av olika berättelser och ekonomisk redovisning fick styrelsen ansvarsfrihet för 2013. Årsavgiften för 2015 beslöts vara oförändrad och en budget för 2014 godkändes. Bengt Asp fick förnyat förtroende som föreningens ordförande och till ledamöter för två år valdes Eddy Persson, Birgitta Trygg och Jan Lund. Gösta Gustafsson och Arne Johansson valdes till suppleanter och till revisorer valdes Erik Andersson och Lisbeth Janson med Lena Jönsson som suppl. Övriga funktionärer: Olof Larsson (trafik och folkhälsa), Gun Rönn (studier Vuxenskolan), Jan Lund (medlemsregister), Gun Rönn och Ingrid Söderberg (teaterombud), Eddy Persson, Olof Larsson, Kent Janson (boulegrupp), Bengt Asp och Anders Nyström (hemsidan). Två nya medlemmar hälsades välkomna liksom Birgitta Trygg som blir ny i styrelsen. Efter kaffe och lotteridragning avslutades mötet då man sjöng nationalsången ackompanjerad av Majvor Sigvardsson på piano.

Styrelsen 2014, överst fr.v Eddy Persson, Birgitta Trygg, Jan Lund, Ingmar Pettersson och nederst fr.v Anders Nyström, Bengt Asp och Anita Lundh.

Styrelsen 2014, överst fr.v Eddy Persson, Birgitta Trygg, Jan Lund, Ingmar Pettersson och nederst fr.v Anders Nyström, Bengt Asp och Anita Lundh.

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.