En föreningskamrat har lämnat oss

Tore Johansson

Tore Johansson

Tore Johansson har hastigt lämnat sina närmaste, sina vänner och många föreningskamrater. Det var måndagen den 13 januari som han tillsammans med makan Lilian såg på TV, när han plötsligt avled. Han drabbades av att stora kroppspulsådern brast, vilket medför omedelbart dödsfall.

Vi lärde känna Tore och Lilian i Hökerums Pensionärsförening (SPF Hökerum). När vi i denna förening började spela boule var Tore och Lilian med från början. Detta innebar att paret sedan blev medlemmar i Hökerum Boule. Tillsammans med ett annat par från Nitta bildade Tore och Lilian ett boulelag i InneKnallen. Vid seriesamlingen på tisdagen hedrades Tore med en tyst stund.

Tore var en trogen föreningsmänniska och när SPF spelade mattcurling i Rångedalahallen deltog han så flitigt han kunde. Så det är många i våra föreningar som finner ett stort tomrum efter Tore och våra tankar går naturligtvis till hans närmaste, makan Lilian och barnen med familjer.

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.