Borås Boule Club vann InneKnallen 2013/14

Ett otroligt spännande slutspel i InneKnallen avslutade vinterns seriespel. Sista slutspelskvällen spelades semifinaler, finaler och matcher om tredje plats, både i A- och B-slutspelet. Segrarna i A-slutspelet, Borås BC, var det lag som vann både semifinalen och finalen med i stort sett minsta mariginal – 2-2 i båda matcherna. BBC (Roland Svensson) började med semifinalen mot Sansjö 9 (Gunhild Carlén) och fick 2-2 med +7 i klotdiff, fortsatte i finalen mot Sansjö 4 (Gerd Sandin) och vann denna med 2-2 och +9 i klotdiff. I match om tredje plats vann Gunhilds lag med 3-1 över Dalsjöfors 5 (Jan Ahlberg).

InneKnallens segrande lag, Borås BC, fr.v Lars-Erik Fritioff, Arne Andersson, Marion och Roland Svensson.

InneKnallens segrande lag, Borås BC, fr.v Lars-Erik Fritioff, Arne Andersson, Marion och Roland Svensson.

I B-slutspelet fick man uppleva den allra jämnaste finalen, då Ulricehamn 2 (Kjell Lagernäs) mötte Sansjö 3 (Lars-Olov Ahlberg) där det sistnämnda laget vann med 2-2 och med minimala +1 i klotdiff. Tredjeplatsen här togs av BouleFingers från Alingsås (Kent Börjesson) som besegrade Sansjö 5 (Ingvar Gustafsson) med 3-1.

B-slutspelets vinnare, Sansjö lag 3, fr.v Lars-olov Ahlberg, Liss och Margret Bredberg samt Roy Carlsson.

B-slutspelets vinnare, Sansjö lag 3, fr.v Lars-olov Ahlberg, Liss och Margret Bredberg samt Roy Carlsson.

Finalspelet samlade många åskådare bland annat från övriga lag som deltagit i serien, vilket gav finalkvällen en trivsam inramning.

Slutresultat i A-slutspelet

Slutresultat i B-slutspelet

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.