10:a – 19:e – 26:e i Bogesundsfighten

Ulricehamn (ULC) arrangerade vårens sista inomhustävling i sin nya boulehall i klassen V55t. Hökerum hade tre lag till start, bl.a ett rent damlag (starkt gjort!). Dock gjorde laget med Eddy, Egon och Per-Ola en stark start: 13-1 mot ULC Gary Andén följt av 13-9 mot Skara SKA som hade vunnit sin första match med 13-0. Därefter följde en match mot slutsegrarna från KÄR/DAL  med en förlust på 2-13. Chockade vid spel följde en 4:e omg och då fick åter HÖK en förlust nu med 8-10 men slutade med en vinst mot ett eget klubblag med 12-7.

Herrlaget med Ronnie, Ebbe och Christer fixade en 19:e plats och ett väl kämpande damlag fick plats 26.

Se slutresultatet här!

 

Det här inlägget postades i Tävlingsrapporter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.