Tuff premiär för HÖK 2 i seriespelets veteran div 7

Den 1 maj var det premiär för HÖKs nya serielag i veteranserierna. Man fick då starta i lägsta divisionen som var div 7. Tyvärr var det bara 5 lag i serien vilket innebar att samtliga lag får stå över ett möte var. Tidaholm, Kind och Hökerum fick stå över i vårsammandraget och Ulricehamn och Sansjö får stå över i höstens möte som spelas i Tibro. Något att tänka på när man läser resultat-tabellen, som därför haltar något. Hökerum fick en förlust i mötet mot Sansjö 4 med 1-3, fick stå över andra mötet för att slutligen möta Tidaholm 2. Här fick Hökerum 2 oavgjort 2-2 och började förstå upplägg osv vid seriespel. Den blygsamma insatsen berodde inte på oskicklighet i själva klotkastandet, utan mer på att man var dåligt samtränade och därmed inte hade en plan för spelarnas uppgifter i resp lagdel. Men det kommer – bäva borde Kind och Ulricehamn i Tibro till hösten!

Se tabellen efter vårens sammandrag!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.