”Bosse i Pinnahemmet” hos Hökerums SPF

SPF-arna i Hökerum har haft sin sedvanliga månadsträff, denna gång förlagd till församlingshemmet i Hällstad. Innan Bosse ”körde igång” med dikter och historier på sin uppskattade dialekt, hälsade ordföranden Bengt Asp ett 60-tal medlemmar välkomna. Bosse avslutade sedan sin underhållning och presenterade sin bok, som man kunde köpa på plats.

Bosse "i Pinnahemmet" Carlson

Bosse ”i Pinnahemmet” Carlson

Efter fikat gav Bengt information om kommande aktiviteter, bl.a intresseförfrågan om ”Vita Hästen” i Borås okt/nov, Lisebergsteatern med Jörgen Mörnbäck under hösten. SPF-kören ska göra ett återbesök till Hökerumsgården den 19 juni för att bjuda på underhållande sång. Kontakt till kören är Gun Rönn, som gärna ser fler intresserade att delta. Olle Larsson påminde om motionstävlingen som pågår till den 15 maj och ska lämnas in vid nästa träff, som blir den 26 maj då en grilldag anordnas hos Alf i Härna. Bengt Asp meddelade också att föreningen fått ett kommunalt bidrag samt diplom och 1.000 kr av SPF-distriktet för en andraplats i förra årets medlemsvärvning.

Efter dragning i dagens lotteri avslutades månadsträffen.

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.