Hökerumsspelare med i Borgen Cup-toppen

Borås Boule Club arrangerade Borgen Cup i Borås boulecenter under vintern. Då i herr- och dam-klass, fyrmanna som i varje lagmöte spelade tre matcher: singel/trippel, dubbel/dubbel och dubbel/dubbel. Nu har man dragit igång igen och då utomhus och bara i en klass – valfri bemanning. Man spelar i Sparsör i BBCs ”Borgen” och från Hökerum kommer Per-Ola Eliasson, Ronnie Andersson, Egon Ekunger och Eddy Persson. I omg 2 var Kent Janson ersättare för Egon som hade förhinder. Första omgången vann Hökerumsspelarna med 4-2 och nu senast i omg 2 vann man med 5-1 och ligger på en mycket bra andraplats.

Tabellen efter två omgångar!

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.