HÖK-lag på prisplats i STT-cupen!

Tranemo Bouleklubb arrangerade sin traditionella propagandatävling ”STT-cupen” vid sin bouleplats i Rosenlund. Hökerum hade två lag bland de 80 lag som kom till start, och man spelade 5 omg monrad utan slutspel. Klassen var Öppen dubbel och från Hökerum kom Ingmar Andersson och Per-Ola Eliasson samt Anita och Egon Ekunger. De 10 bästa lagen fick pris och på 8:e plats kom Ingmar och Per-Ola. En hedrande plats bland så många lag. Anita och Egon hade en jobbig start i tävlingen men fick ordning på spelet och klättrade upp på en bra 25:e plats.

 

Prispallen vid årets STT-cupen, fr.v på tredje plats, Christer Lenson och Jonas Mårtensson från Pom de Pin och Borås Petanque, segrarna från Kinds BS Arne Pettersson och Jarl Abrahamsson samt Bríta Roos och Jan-Gunnar Roos från Ulricehamn på andra plats.

Prispallen vid årets STT-cupen, fr.v på tredje plats, Christer Lenson och Jonas Mårtensson från Pom de Pin och Borås Petanque, segrarna från Kinds BS Arne Pettersson och Jarl Abrahamsson samt Bríta Roos och Jan-Gunnar Roos från Ulricehamn på andra plats.

Årets vinnare kom från Kind, och det ingen mindre än Kinds ledargestalt Jalle Abrahamsson tillsammans med Arne Petterson, följt av Ulricehamnslaget Brita Roos och Jan-Gunnar Roos på andra plats. Grattis!

Se hela resultatlistan här!

 

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.