HÖKs första KM i år har startat

Lottad dubbel blir först ut när Hökerums Boule kör igång årets första klubbmästerskap. Nytt i år är att man spelar grundspel plus slutspel, och detta på två vardagskvällar. Därmed slipper man ta till en helgdag. Grundspelet är avklarat och över 50 % av de aktiva medlemmarna kom till start. 10 lag spelade 3 omgångar monrad och de 8 bästa spelar slutspel nästa onsdag. Man försökte lotta ihop mixade lag men eftersom det var två herrar fler än damerna så blev det ett rent herrlag. Klubben bjöd på frallor samt dricka i en paus och när tredje matchen var slut kunde man se vilka lag som gick vidare till slutspel, i första hand kvartsfinaler och de som vinner där spelar semifinaler med efterföljande final eller match om tredje plats.

KM-spelarna samlade inför grundspelet.

KM-spelarna samlade inför grundspelet.

 

Grundspelets resultat

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.