Elsy och Kent klubbmästare i lottad dubbel 2014

När slutspelet avverkades i HÖKs KM lottad dubbel stod 8 lag på startplatsen. Efter grundspelet stod laget Elsy Broman och Kent Janson på sjunde plats och fick möta grundspelets tvåa. Det gick som på räls – vinst med 13-8 – mot Lilian och Eddy. ”Förhandsfavoriterna” – Per-Ola och Ronnie – vann sin match mot Inger och Tore. Efter semifinalerna stod Elsy/Kent mot Peo/Ronnie på finalbanan, och hade man kunnat spela matchen på Svenska Spel så hade nog laget Elsy/Kent gett 100 gånger pengarna. Tyvärr kunde man inte spela på finalmatchen, för Elsy/Kent fortsatte utan att ha någon respekt för herrar Peo/Ronnie och vann en förkrossande seger och blev därmed 2014 års klubbmästare.

I matchen om tredje pris blev det också en högoddsare (om Marianne och Stig ursäktar) för dom slog Lisbeth och Egon och blev bronsmedaljörer. GRATTIS alla pristagare och välkomna den 30 juli då vi ska spela KM i dam- och herr-singel.

Pristagarna i Hökerums KM lottad dubbel 2014, fr.v bronsmedaljörerna Stig Selander och Marianne Eliasson med "Svennis", klubbmästarna Elsy Broman och Kent Janson samt silvermedaljörerna Per-Ola Eliasson och Ronnie Andersson.

Pristagarna i Hökerums KM lottad dubbel 2014, fr.v bronsmedaljörerna Stig Selander och Marianne Eliasson med ”Svennis”, klubbmästarna Elsy Broman och Kent Janson samt silvermedaljörerna Per-Ola Eliasson och Ronnie Andersson.

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.