HÖKs tuffa veteraner tog för sig i seriespelet!

Direkt, redan på lördagen, började Hökerums veteranlag ta för sig i förbundsserien – div 1. Man mötte då Landvetter och vann med rätt klara siffror: 4-0. Sedan att siffrorna inte var förkrossande spelar mindre roll (13-12, 13-9, 13-9, 13-10). Därefter blev laget ”förpassade” till banorna närmast lagerbyggnaderna (är lika med stenigt), och fick en mycket knapp förlust: 1-3 med siffrorna 7-13, 13-2, 3-13 OCH 12-13.

Mariestad, som kom till div 1 från Elit-serien, var duktiga, och vi fick en ny förlust med 1-3, där siffrorna skrevs till 7-13, 7-13, 7-13 och 13-8. Anita Ekunger som uppoffrande följde med som reserv hoppade in i sista matchen och fick uppleva att vinna en match i div 1. Nu var lördagens spel slut och Hökerum låg då på en 4:e plats.

Hökerum startade söndagens spel mot Åkered (tvåa efter lördagens spel), med flera duktiga spelare, bl.a den i våra trakter kände Bertil Ryberg. Åter på en ”stenig” bana men den var stenig även för Åkered. Hökerum vann de två första matcherna med 13-9 och 13-4. Ett av lagen var så nöjda att dom släppte nästa till Åkered med 0-13, samtidigt som laget med Egon/Kent/Per-Ola tog den avgörande matchen med 13-11. Ganska trötta HÖKar fick i sista klubbmötet ta sig an Vallen (trea efter lördagens spel) och nu på fina släta banor. Luften stod stilla och solen värmde både klot och spelare, men HÖK hade 1-1 efter de två första matcherna: 4-13 och 13-10. Men inför sammandragets två sista matcher hade luften gått ur HÖK-arna, som fick två förluster med klara siffrorna 1-13 och 2-13.

Se serietabellen efter våromgången här!

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.