Sansjöframgångar i Annebergs El Veterancup

Annebergs El Veterancup arrangerades av Hökerum Boule i klassen V65 mixtrippel. Trots att prognoserna talade om risk för regn så kom hela 38 lag till start. Och regn fick man, faktiskt större delen av dagen, men tävlingen genomfördes planenligt med 5 monradomgångar följt av ett slutspel i form av placeringsmatcher för de sex bästa lagen. Sansjö 6 visade sin skicklighet genom att vara enda laget som gick obesegrade genom de 5 monradmatcherna. Bästa lag med 4 vinster blev Borås Petanque följt av Hökerum 1, Sansjö 1, Sansjö 3 och Tidaholm. Sansjö hade därmed ett lag i varje placeringsmatch och vann både match om första plats mot Borås Petanque och match om tredje plats mot Hökerum 1, men förlorade match om femte plats mot Tidaholm.

På prispallen: fr.v Borås Petanque med Stellan Larsson, Bosse ochBritt Nilsson, i mitten segrarna från Sansjö6, Arne Efraimsson, Roy och Mona Carlsson, till höger på tredje plats Sansjö 1 med Lasse Ahlberg, Gerd och Bertil Tunje.

På prispallen: fr.v Borås Petanque med Stellan Larsson, Bosse och Britt Nilsson, i mitten segrarna från Sansjö 6, Arne Efraimsson, Roy och Mona Carlsson, till höger på tredje plats Sansjö 1 med Lasse Ahlberg, Gerd och Bertil Tunje.

Finalen blev en riktig rysare mellan två mycket duktiga lag och efter en lång kamp kunde Sansjö 6 med Mona och Roy Carlsson samt Arne Efraimsson vinna med siffrorna 13-10.

I matchen om tredje pris fick Sansjö 1 med Lasse Ahlberg och paret Gerd och Bertil Tunje en lättare uppgift då man mötte hemmalaget från Hökerum, vilka man snabbt expedierade med siffrorna 13-3.

På fjärde till sjätte plats kom, fr.v. Hökerum 1 med Per-Ola Eliasson, Eddy Persson och Anita Ekunger, i mitten på sjätte plats, Sansjö 3 med Göran Appelkvist, Rolf Bryngelsson och Björg Appelkvist, och till höger, på femte plats, Tidaholm med Mona Hjers, Mariette Johansson och Åke Karlsson.

På fjärde till sjätte plats kom, fr.v. Hökerum 1 med Per-Ola Eliasson, Eddy Persson och Anita Ekunger, i mitten på sjätte plats, Sansjö 3 med Göran Appelkvist, Rolf Bryngelsson och Björg Appelkvist, och till höger, på femte plats, Tidaholm med Mona Hjers, Mariette Johansson och Åke Karlsson.

Det var ytterst nära att Sansjö 3 skulle fullborda Sansjöframgångarna i match om femte pris, men Tidaholmslaget med Mona Hjers, Mariette Johansson och Åke Karlsson ville annorlunda och kunde med knappa siffrorna 13-11 ta hem matchen.

Se resultatlistorna här – även monradlistan!

 

Det här inlägget postades i Tävlingsrapporter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.