Hökerums singel-KM – Ann-Christin och Boris vann

När Hökerums Boule kommit fram till slutspel i sitt KM för dam-singel resp herr-singel stod det 8 lag i varje klass på banorna. Grundspelet hade ju veckan tidigare vunnits av Anita Ekunger i dam och Boris Rygert i herr. När slutspelets kvartsfinaler spelats stod i damklassen bara Anita kvar av de fyra första efter grundspelet. Birgit Ernvid, Ann-Christin Björklin och Lisbeth Persson kämpade till sig semifinalplatser. I dito herrklassen gick både Boris Rygert och Ronnie Andersson vidare tillsammans med Christer Green och Egon Ekunger.

Anita vann över Birgit och Ann-Christin över Lisbeth och blev klara för final samtidigt som förlorarna blev klara för match om tredje plats. I herrklassen vann Boris över Christer och Ronnie över Egon vilket gav vinnarna finalplats och förlorarna match om tredje plats.

FINALERNA blev ganska ojämna matcher – Ann-Christin överraskade både motståndaren Anita och publiken genom att vinna med övertygande 13-2. Herrfinalen blev också en mycket klar vinst till Borås som vann med 13-4. Betydligt jämnare blev matcherna om tredje plats: i dam vann Lisbeth över Birgit med 13-10 och i herr vann Egon över Christer med knappa 13-11. Därmed var ännu ett lyckat klubbmästerskap klart och nu laddar klubben om för höstens seriespel och spel i Knalleserien.

Pristagarna i damklassen, fr.v Lisbeth Persson 3:a, Anita Ekunger 2:a och klubbmästaren Ann-Christin Björklin.

Pristagarna i damklassen, fr.v Lisbeth Persson 3:a, Anita Ekunger 2:a och klubbmästaren Ann-Christin Björklin.

Pristagarna i herrklassen, fr, v klubbmästaren Boris Rygert, Ronnie Andersson 2:a och Egon Ekunger 3:a.

Pristagarna i herrklassen, fr, v klubbmästaren Boris Rygert, Ronnie Andersson 2:a och Egon Ekunger 3:a.

 Se slutspelets alla resultat här!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.