Segrare av Borgen Cup utomhus 2014!!!

Redan efter 10 omgångar säkrade Hökerumslaget segern i sommarens Borgen Cup. Efter en otrooolig insats och trygghet av samspelta spelare tog Hökerums-laget sig igenom serien på ett sätt som imponerade på många motståndare. Men cupen är ett trevligt sätt att sammansätta lag i första hand avgörande av bostadsort. Alltså oberoende av klubbtillhörighet. Nu blev det så att Hökerumsbornas lag bestod alla av spelare från Hökerum och dess bouleklubb. En omgång återstår men hur det än går sista omgången kan inget lag hota Hökerumslaget från segern. Spelare som bemannat laget är, förutom lagkapten Eddy Persson, Ronnie Andersson, Per-Ola Eliasson och Egon Ekunger. Reserver som hoppat in vid förhinder är Marianne Alieasson och Kent Jansson.

I sista omgången möter laget ”Almenäs” med Nils Karlsson som kapten. Säkert en kamratlig match i gemytlig anda, som alla tidigare i cupen.

Serietabellen efter 10 omgångar!

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.