Kindsringen-mästerskapet inställt

Torsdag den 4 september skulle Kindsringens boulemästerskap ha spelats i Hökerum för andra året i rad. Men i år lockade inte tävlingen tillräckligt många lag, bara 10 trippellag hade anmält sig. Trots förlängd anmälningstid och pålysning under Knalleseriens slutspel blev det inte fler. En av orsakerna är tveklöst den olyckliga kollisionen med Dalsjöfors klubbresa till Öland, som utöver många Dalsjöfors-spelare även lockat spelare från både Ulricehamn  och Hökerum, vilka blivit inbjudna för att fylla en buss. Kindsringen får nu planera för nästa års mästerskap, kanske lite mer ”centralt” i Kind?

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.