La Pomme De Pin vann årets Knalleserie!

Årets Knalleserie har avgjorts genom ett slutspel som avverkades i Dalsjöfors vid Övrarp. 40 lag har under 7 tisdagskvällar i sommar spelat ett grundspel, där de 8 bästa lagen spelade ett A-slutspel och kämpade om årets titel. Övriga lag spelade slutspel i grupper om 8 lag, B-E-slutspel. 160 spelare plus avbytare/reserver varje gång, är en imponerande skara som haft grundspelet förlagt till olika platser i Sjuhärad.

Årets Knalleserie-vinnare, POM från Toarpsdal, fr.v Ove Karlsson, Herman Thorell, Birgitta Thorell, Jonas Mårtensson, Margit Dahlgren och Leif Mollberg.

Årets Knalleserie-vinnare, POM från Toarpsdal, fr.v Ove Karlsson, Herman Thorell, Birgitta Thorell, Jonas Mårtensson, Margit Dahlgren och Leif Mollberg.

Segrarna från Toarpsdal, POM, fick sin allra första inteckning i vandringspriset. Vägen till segern började med en mycket jämn match mot Sansjö 99 (Niclas Nilssons lag) där man spelade 2-2 med en klotdiff på +2. Semifinalen och finalen tog man med lite större marginaler, 3-1 och 3-0.

Foton från Knalleseriens slutspel

För Hökerums del hade vi ett lag i A-slutspel (Ebbe Rönn m.fl) som fick möta Ödenäs 2 (slutligen 3a), vilka blev för svåra och Hökerumslaget gick till AB-tröst, där man vann första matchen men åkte ur i semi. En bra prestation i alla fall, då man i tröstsemi mötte ett av seriens tidigare skickligaste lag – BOR med Jari Ilomäki m.fl. Hökerum hade även ett lag i B-slutspelet, Inga-Lill Thulin m.fl, men även detta lag fick respass direkt och spelade tröstcup, som även den innebar förlust och dagen var slut för deras del. Tredje HÖK-laget var Eddy P m.fl, som spelade D-slutspel. Vann första matchen över Ulricehamns Gunvor Andersson m.fl med siffrorna 2-2 (+3). I semi gick man på pumpen mot Kinds Jarl Abrahamsson m.fl med 1-3. Enda trösten där var väl att den enda delmatchen man vann gjorde man med 13-0.

Samtliga slutspelsmatchers resultat 

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.