Prova SPF Hökerum under en PUB-afton!

SPF-Seniorerna i Hökerum erbjuder er som bor inom föreningens upptagningsområde och är i ”lämplig” ålder, att prova på vår verksamhet en gång utan krav på medlemskap. Och nu har vi ett alldeles utmärkt sådant tillfälle, att under lättsamma former, träffa oss under en PUB-afton.

Johan och Lars-Erik Frendberg från Trollhättan underhåller.

Johan och Lars-Erik Frendberg från Trollhättan underhåller.

Årets PUB-afton är förlagd till Hällstads bygdegård varför vi ordnat buss från Tolkabro-Ekeslunda-Romsås-Hökerum och upp mot Hällstad ToR. Och för underhållningen står Lars-Erik Fredberg och sonen Johan från Trollhättan. Vi får både musik och goa historier – ett arrangemang värt ett besök. Och lite lekfull tävling blandat med historier får vi från Näsboholm, då Kjell Engström tar vid.

Se vår inbjudan här!

 

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.