Bra placering trots trög start i Falkenberg

Falkträffen i Falkenberg lockade 46 lag och spelades i klassen V65 dubbel. Det fina höstvädret gjorde att tävlingen spelades utomhus i den vackra bouleparken bland björk och tall. Tillsammans med Janne Ahlberg i DSF skulle vi mäta våra krafter mot huvudsakligen hallänningar. Birgitta och Kenneth från Varberg stod först på tur, vilka jag före tävlingen hade som favoriter. Vi började mycket darrigt, mest beroende på att jag inte fick mina ”lägg-klot” att stanna. Tror vi låg under med 4-8 när VAR gjorde sitt enda misstag i matchen och vi fick en 6:a och ledning med 10-8. Så förlusten skrevs till ganska bra siffror: 10-13. Därefter kom ”smällen” och nu mot Falkenbergslaget med Gunilla Sjölund och Ola Stenbrink. Fortfarande fick jag inte stopp på mina lägg-klot och vi förlorade med 4-13. Sedan följde en bra paus, eftersom man inte hade tidsbegränsning. Hann då byta mina klot till de lättare ”Ullaredsklot” jag har då jag får uppdraget som skytt. Nu stannade kloten och Janne kunde koncentrera sig på skyttet. Vinst de sista 3 matcherna gav oss en 18:e plats och i sista matchen gick allt som på räls. Mötte VÅS från Halmstad som var skickliga, i synnerhet skytten, men dom fick stryk med klara siffror. Nu ser man fram mot att få tillfälle att spela Falkens Novembermix den 23 november, vilken antagligen går inomhus. Finns något par som vill samåka?

Hela resultatlistan från Falkträffen

 

Det här inlägget postades i Tävlingsrapporter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.