Skara-lag vann Guldmixen – Hökerum B-slutspelet

Dalsjöfors slutade sina sommartävlingar med Guldmixen som spelades i klassen V55MXd. Tävlingen samlade 44 lag varav flera hemmahörande utanför Sjuhäradsbygden, såsom Linköping, Helsingborg, Vetlanda, Solberga, Varberg, Tibro, Skara, Göteborg för att nämna några. Man spelade 4 omg monrad där 16 lag gick till A-slutspel, lika till B-slutspelet och resterande 12 lag till C-slutspel. Vi var 2 lag från Hökerum där båda ”bara” vann en match var. Lisbeth och jag fick det svårt redan i första matchen, då vi mötte Varbergslaget som slutligen blev tvåa i A-slutspelet (7-13). Därefter en vinst mot ett Kronängs-lag med 13-1 (detta var vår vinstmatch), följt av två förluster – 11-12 och 10-11, gav oss +4 i kvot, vilket bar oss till B-slutspel. Här åkte vi på en förlust då vi åter mötte ett lag från Varberg som slutligen blev tvåa i B-slutspelet. Bättre gick det för vårt andra Hökerumslag – paret Ekunger – som gick hela vägen och vann B-slutspelet.

Finalisterna i A-slutspelet, fr.v Bo Karlberg och Elsy Svensson VAR, Ingemar och Anna-Marie Karlsson SKA, Gunhild Carlén och Lars-Åke Nilsson SSÖ, Pia och Kent Petersson DEB. (Foto Kjell Engsröm).

Finalisterna i A-slutspelet, fr.v Bo Karlberg och Elsy Svensson VAR, Ingemar och Anna-Marie Karlsson SKA, Gunhild Carlén och Lars-Åke Nilsson SSÖ, Pia och Kent Petersson DEB. (Foto Kjell Engström).

Skaraparet Ingemar och Anna-Maria Karlsson lyckades efter en spännande final besegra Varbergslaget med Elsy Svensson och Bosse Karlberg. På bronsplats kom Gunhild Carlén och Lars-Åke Nilsson från Sansjö genom vinst mot Pia och Kent Pettersson från D.E. La Boule (Göteborg).

Resultat i B-slutspelet, segrare Anita och Egon Ekunger från Hökerum, tvåa Britt Brorsson och Hans-Åke Svensson från Varberg. Segrare i C-slutspelet blev Inga Kling och Bengt Arktoft från Tibro.

Se resultatlista från A-slutspelet här!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.