Kanonvecka i Makarska

4-11 oktober var Lisbeth och jag i Kroatien. Ett fantastiskt fint land med imponerande berg och lika imponerande hav. Men vi var lite skeptiska när det gällde vädret, då vi flera veckor före resan höll koll på väderleksrapporterna när det gällde Kroatien. Oftast var det mörkblått med blixtar som gällde. Och detta fick vi bekräftat när vi kom dit. I stort sett hela sommaren har varit kass – otroligt mycket regn, som förstört skörden av vindruvor och fikon. Normalskörd av vindruvor var på ett ställe 40 kg – i år fick dom 1 kg. Men vi kom dit med fint väder – strålande sol i stort sett hela veckan –  24-27 grader varmt och 22-23 grader i havet.

 

Makarska i Kroatien, oktober 2014

Makarska i Kroatien, oktober 2014

Vi fick många foton med oss hem och ett av de finaste är ovanstående, taget en seneftermiddag precis utanför hotellet. Denna bild har jag nu lagt som skärmbild i vår dator, vilket därmed ofta påminner oss om  en härlig vecka som vi gärna gör om.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.