Julfest hos Hökerums SPF-are

Traditionsenligt arrangerade SPF Hökerum sin julfest med julbord. Festen lockar alltfler deltagare och denna gång inte mindre än 75 medlemmar. Kyrkans Hus var därmed fylld till bristningsgränsen så det blev trångt och gemytligt. Vid ankomsten bjöds deltagarna på varm glögg och när man satt sig till bords bjöd den egna sångkören på två visor. Nästa programpunkt var när Södra Vings Lucia-kandidater (lucia ännu inte vald) bjöd på sitt program ackompanjerade av Lars-Eric Bernvill, vilket var väl intränat och innebar luciasånger av uppmärksammad god ljudlig kvalitet.

Stora lokalen i Kyrkans hus blev fullsatt när Hökerums SPF-are hade julfest med julbord.

Stora lokalen i Kyrkans hus blev fullsatt när Hökerums SPF-are hade julfest med julbord.

Dags för deltagarna att ta del av det hemlagade julbordet som var välsmakande och väl tilltaget. Flera medlemmar var delaktiga i tillagningen och tre av dem har varit på plats i köket sedan tidig förmiddag. Ordförande Bengt Asp tackade kökets damer, Gudrun Lund, Gunilla Hagström och Pia Bernvill.

Hökerums SPF-kör framförde ett uppskattad program på julfesten.

Hökerums SPF-kör framförde ett uppskattad program på julfesten.

SPF-kören framförde därefter sköna sånger då man sjöng Låt mig få tända ett ljus, Rudolf med röda mulen, När ljusen ska tändas därhemma, Stilla Natt, Det strålar en stjärna, Jul jul strålande jul och Samarkand. Festen avslutades med kaffe och dragning på lotteriet.

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.