SPFs mattcurlingsäsong avslutad

Ännu en säsong med mattcurling i Rångedala idrottshall har Hökerums SPF-are avverkat. Och precis som tidigare gör man det genom att möta Rångedalas d:o i en tävling. Hökerum ställde upp med 12 spelare i 6 lag, Rångedala över 20 spelare i 6 lag. Vid vårens avslutning lyckades Hökerum vinna med 1 matchseger mer än Rångedala trots en poängdiff på -23. Så Rångedala var heltaggade denna gång och gav inte gästande Hökerum någon chans, då man vann med 8 fler matchvinster och med poängdiff på +18. Men dessa fighter avgörs alltid med ”glimten i ögat” av alla spelare och stämningen är hög och hjärtlig. Och som traditionen bjuder, så avslutar man med en enklare förtäring i hallens café, pyntat och dukat som gav fin julstämning.

ddrdddd

En trivsam säsong avslutas på ett trivsamt sätt när Rångedala och Hökerums SPF-are träffas.

Gästande Hökerum framförde ett stort tack till värdklubbens medlemmar med Gunnar Johansson och Peo Fernfeldt i spetsen som under säsongen gett Hökerumsspelarna förstklassig service.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.